دستور طرز تهیه ماهی بخارپز مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی بخارپز را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) :•: 150 گرم
پیاز کوچک :•: 2 عدد
لیمو :•: یک عدد
فلفل دلمه رنگی :•: نصف فلفل
خیار شور :•: 100 گرم
سبزی خوردن :•: 100 گرم
گوجه فرنگی :•: یک عدد
قارچ :•: 100 گرم
پودر پیاز و نمک و زعفران :•: به مقدار لازم
فلفل :•: در صورت تمایل
برای تهیه ماهی بخارپز ابتدا ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یک ساعت با در بسته نگه میداریم.
سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم
و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی بخارپز میریزیم و قارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم
تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی بخارپز و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم. سپس سرو می کنیم.
دستور طرز تهیه ماهی بخارپز مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 375
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0